Ny patient | Tandklinikken kongensgade

Kontakt os på tlf.: 7513 0352

Ny patient

Vi tager altid imod nye patienter

I Tandklikken Kongensgade 13 er vi altid åbne for at tage pænt imod nye patienter. Når du er ny patient i vores tandklinik, kan du være velvidende om, at vi tager din tandsundhed alvorligt. Vi er en seriøs tandlægeklinik, hvor vores patienters ve og vel er det absolutte fokus - og alle medarbejdere vil behandle dig og dine tænder med respekt og omhu. Vi besidder alle stor faglig integritet og empati, hvorfor du fra første besøg er i gode hænder. Sætter du pris på en nærværende tandlæge, der evner at udføre et flot resultat hver gang under smertefri behandling, er vi det rette sted for dig.

Patientinddragelse er vigtigt for at skabe tillid

I vores tandklinik gør vi meget ud af at kommunikere, hvad vi gør hele tiden. Vi forklarer de forskellige procedurer, således at du hele tiden ved, hvad du skal igennem. Vi ved af erfaring, at det skaber det bedste tillidsbånd, hvilket bidrager til at du som patient føler dig mere tryg. Ved første visit i klinikken giver vi dig et gennemgribende tandeftersyn, således at vi kan determinere din nuværende tandstatus. Ydermere vil vi gerne høre lidt om dig som person, hvad dine forventninger er, samt hvad du ønsker. Hvis det er nødvendigt, vil vi her tage røntgenbilleder for at være helt sikre på, hvorledes det ser ud.

Tryghedsskabende rammer og kompetente tandlæger

Her i klinikken gør vi en dyd ud af at skabe nogle trygge rammer, så du føler dig tryg og sikker. Vi yder altid en høj service før, under og efter behandlingen, da vi er velvidende om, at det ikke er alle, der er lige begejstrede for at gå til tandlæge. Vi er et team bestående af kompetente og erfarne tandlæger og klinikassistenter, som alle kontinuerligt holder sig opdateret på nye teknikker. Der er ingen dumme spørgsmål i vores klinik, såfremt du sidder inde med spørgsmål. Vi gør meget ud af at kommunikere alt i øjenhøjde, så du er helt med på, hvad der blev sagt, og hvad der skal udbedres.

Skal du være forberedt på noget, før du kommer?

Ja, der er nogle få ting, der er rare at være forberedt på. Er du for eksempel angst for at gå til tandlæge, hører vi meget gerne om det inden dit første besøg. Vi vil så gerne hjælpe dig bedst muligt, hvorfor vi gerne vil være forberedt på opgaven.

 

Yderligere skal du være forberedt på følgende:

 

  • Dit gule sundhedsbevis (sygesikringskort)
  • Telefonnummer på din forhenværende tandlæge, således at vi kan ringe efter din journal
  • Tager du medicin, må du meget gerne medbringe en medicinliste
  • Vi ser gerne, at du møder op senest fem minutter før din tid
  • Afbud skal finde sted senest 24 før din tandlægetid
  • Udebliv aldrig uden at melde afbud, da vi har patienter på venteliste. Udeblivelse uden rettidigt afbud medfører en udeblivelsesregning på kr. 250,-
  • Der afregnes altid kontant efter endt behandling
  • Vi modtager kun dankort eller kontanter.

 

Vi glæder os meget til at tage imod i dig vores klinik, så du kan få den bedst tænkelige tandlægeoplevelse i et professionelt tandlægehus, hvor dine behov er i centrum.

 

Kontakt os

Tandklinikken Kongensgade 13

Tandklinikken Kongensgade 13

At holde tænder rene og sunde ved de fleste. Derfor er det er vigtigt at få tænder og tandkød tjekket regelmæssigt, så problemer kan tages i opløbet og behandles, inden de får mulighed for at udvikle sig.

Hos Tandklinikken Kongensgade i Esbjerg får du en grundig og professionel behandling til fornuftige priser. Tandlæge Saad Fadhl samt vores team tager altid godt imod dig i en afslappende og hyggelig atmosfære. Vi vil gerne gøre din tandbehandling til en god og positiv oplevelse.