Tandbehandlinger i Esbjerg | Tandklinikken Kongensgade | Bestil tid

Kontakt os på tlf.: 7513 0352

Tandbehandlinger i Esbjerg

– i trygge rammer

Hos Tandklinikken Kongensgade 13 i Esbjerg udfører tandlæge Saad Fadhl samt teamet en række tandbehandlinger, som vi alle har stor erfaring i og kan udføre i højeste kvalitet.

Almindelig tandpleje

Vi udfører det almindelige tandeftersyn, som du bør få hvert halve år. Her gennemgår vi dine tænder og dit tandkød og sikrer dermed, at din mund er sund og rask. I den forbindelse tilbyder vi en tandrensning, så vi renser dine tænder for belægninger og tandsten. Er der behov for en tandbehandling, er det ved dette eftersyn, vi tager snakken.

Tandblegning

Vi tilbyder at udbedre misfarvning af dine tænder ved professionel tandblegning. Der findes mange muligheder inden for tandblegning, der tjener forskellige formål.

Læs mere

Kroner og broer

Hos Tandklinikken Kongensgade tilbyder vi påsætning af kroner og broer. Disse er en fast del af vores hverdag, hvorfor vi garanterer et flot og langtidsholdbart resultat.

Læs mere

Implantater

Hvis du har mistet en eller flere af dine tænder, tilbyder vi implantater. De er fremstillet i titanium, som fungerer som en kunstig tandrod, hvorpå der sættes en kunstig tand.

Læs mere

Rodbehandling

Det er en skrøne, at rodbehandling behøver at gøre ondt. Ved at give dig en skånsom lokalbedøvelse tilbyder vi en smertefri rodbehandling.

Læs mere

Paradentosebehandling

Går du med paradentose ubehandlet, risikerer du at miste dine tænder. Vi tilbyder en dybdegående rensning af området og holder dermed paradentosen nede på et minimum.

Læs mere

Kirurgi

Vi udfører en række indgreb af kirurgisk natur hos Tandklinikken Kongensgade, herunder eksempelvis fjernelse af visdomstænder samt rodspidsoperationer.

Læs mere

Kontakt os

Tandklinikken Kongensgade 13

Tandklinikken Kongensgade 13

At holde tænder rene og sunde ved de fleste. Derfor er det er vigtigt at få tænder og tandkød tjekket regelmæssigt, så problemer kan tages i opløbet og behandles, inden de får mulighed for at udvikle sig.

Hos Tandklinikken Kongensgade i Esbjerg får du en grundig og professionel behandling til fornuftige priser. Tandlæge Saad Fadhl samt vores team tager altid godt imod dig i en afslappende og hyggelig atmosfære. Vi vil gerne gøre din tandbehandling til en god og positiv oplevelse.