Tandklinik i Esbjerg | Tandklinikken Kongensgade 13 | Bestil tid i dag

Kontakt os på tlf.: 7513 0352

Tandklinikken Kongensgade 13 i Esbjerg

– Tandbehandling i trygge rammer

Hos Tandklinikken Kongensgade i Esbjerg får du en grundig og professionel behandling til fornuftige priser. Tandlæge Saad Fadhl samt vores team tager altid godt imod dig i en afslappet og hyggelig atmosfære. Vi gør vores bedste for at gøre din tandbehandling til en god oplevelse.

Derfor har vi fokus på disse 6 ting, når du kommer til tandbehandling hos os:

1. Minimalt ubehag

I forlængelse af at det skal være trygt at komme ind på vores tandklinik, skal du naturligvis også opleve et minimum af ubehag. Derfor tager vi altid en snak med dig om dine muligheder for bedøvelse, inden tandlægen udfører en tandbehandling på dig.

2. En tandlæge, der lytter

Når du kommer ind til en tandbehandling hos tandlæge Saad Fadhl, kommer du ind til en tandlæge, der lytter til dig og tager individuelle hensyn. Vi ved, at patienter med tandlægeskræk kan tage længere tid at behandle – tandlæge Saad Fadhl og resten af teamet tager sig tiden.

3. Tandbehandling i høj kvalitet

De tandbehandlinger, der bliver udført hos Tandklinikken Kongensgade, skal være udført i høj kvalitet, så du kan gå fra vores klinik med et stort smil. Derfor har vi investeret i det bedste udstyr på markedet og udfører vores behandlinger med omhu.

4. Forebyggelse, der virker

Hvis du kommer til tandtjek hvert halve år, har vi bedst mulighed for at forebygge eventuelle fremtidige behandlinger, såsom små huller, der ellers kunne udvikle sig til at skulle fjernes ved rodbehandling. Ved tandtjek kan du også få en tandrensning.

5. Akutte smerter afhjælpes

Har du akutte smerter i dine tænder, vil vi gøre vores yderste for at afhjælpe dine smerter samme dag. Kontakt os, så snart du mærker det mindste ubehag i dine tænder, og lad os kigge på, hvad årsagen kan være. Jo før, jo bedre.

6. Overblik og gennemskuelige priser

Har du behov for en tandbehandling hos tandlæge Saad Fadhl, giver vi dig overblik over dine muligheder. I den forbindelse giver vi dig naturligvis også indsigt i, hvad de pågældende muligheder koster, hvilken vi anbefaler, og hvad resultaterne vil være.

Læs mere om vores behandlinger her

Kontakt os

Tandklinikken Kongensgade 13

Tandklinikken Kongensgade 13

At holde tænder rene og sunde ved de fleste. Derfor er det er vigtigt at få tænder og tandkød tjekket regelmæssigt, så problemer kan tages i opløbet og behandles, inden de får mulighed for at udvikle sig.

Hos Tandklinikken Kongensgade i Esbjerg får du en grundig og professionel behandling til fornuftige priser. Tandlæge Saad Fadhl samt vores team tager altid godt imod dig i en afslappende og hyggelig atmosfære. Vi vil gerne gøre din tandbehandling til en god og positiv oplevelse.