Ny patient - 10% rabat | Tandklinikken kongensgade

Kontakt os på tlf.: 7513 0352

Ny patient - 10% rabat

Tandklinikken Kongensgade tilbyder nye patienter en grundig tandundersøgelse (DG) samt 2 røntgenbilleder (Bitewings) hvis der er behov for dette. Alt sammen til en fair pris på kun 355,50 kr.

Vi undersøger tænderne grundigt for alle synlige skader dvs. plak, begyndende caries, slimhindelidelser og eventuelle parodontose. Desuden tager vi røntgenbilleder (Bitewings) af tænderne, for at vi kan opdage eventuelle skjulte problemer.

Patienten får et overslag hvis der skal laves behandlinger, hvor man får 10% rabat på fri ydelser ( ydelser uden sygesikringstilskud ) + mulighed for en nem finansiering.

Studerende som har et gyldigt studiekort, kan få 15% rabat på fri ydelser i overslaget samt mulighed for en nem finansiering.

Kontakt os

Tandklinikken Kongensgade 13

Tandklinikken Kongensgade 13

At holde tænder rene og sunde ved de fleste. Derfor er det er vigtigt at få tænder og tandkød tjekket regelmæssigt, så problemer kan tages i opløbet og behandles, inden de får mulighed for at udvikle sig.

Hos Tandklinikken Kongensgade i Esbjerg får du en grundig og professionel behandling til fornuftige priser. Tandlæge Saad Fadhl samt vores team tager altid godt imod dig i en afslappende og hyggelig atmosfære. Vi vil gerne gøre din tandbehandling til en god og positiv oplevelse.