I følge sundhedsstyrelsens retningslinjer lukker tandklinikkerne gradvis op.
Tandlægerne følger strenge hygiejniske retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen

Vigtig info for alle:
Patienter skal bestille en tid før de møder op på klinikken.
Patienter skal holde afstand i venteværelset og benytte håndsprit, og skal komme kun 5 minutter før aftalen.
Vi kan ikke modtage patienter med mistanke om covid-19

Vi skal orientere patienterne at, hvis du hoster, har feber, nyser, forkølet, har hovedpine, muskelømhed eller åndenød, så det er en god ide at blive hjemme og melde afbud for andres sikkerhed, og kontakt lægen.

Kontakt os på tlf.: 7513 0352

Implantater

Har du mistet en eller flere tænder i tandrækken, er et tandimplantat den bedste løsning.

​Et implantat er fremstillet af titanium, som let accepteres af organismen. Det fungerer som en kunstig tandrod, hvorpå der sættes en kunstig tand, som både ligner og føles som en naturlig tand.

Implantatet sikrer dig et flot tandsæt til fordel for dit smil og din livsglæde.

Implantater har en lang levetid. De første implantater blev således sat i for 35 år siden og fungerer stadig. Siden da har udviklingen kun gjort implantater endnu bedre.

Tandklinikken Kongensgade har i mange år arbejdet med implantater. Vi er derfor altid klar med kompetent rådgivning om, hvordan et implantat kan sættes ind, hvor du mangler en tand.

Kontakt os

Tandklinikken Kongensgade 13

Tandklinikken Kongensgade 13

At holde tænder rene og sunde ved de fleste. Derfor er det er vigtigt at få tænder og tandkød tjekket regelmæssigt, så problemer kan tages i opløbet og behandles, inden de får mulighed for at udvikle sig.

Hos Tandklinikken Kongensgade i Esbjerg får du en grundig og professionel behandling til fornuftige priser. Tandlæge Saad Fadhl samt vores team tager altid godt imod dig i en afslappende og hyggelig atmosfære. Vi vil gerne gøre din tandbehandling til en god og positiv oplevelse.