Tandlægeskræk | Tandklinikken Kongensgade

Kontakt os på tlf.: 7513 0352

Tandlægeskræk

Der findes desværre ingen mirakelkur, der kan kurere tandlægeskræk fra den ene dag til den anden.

​Oplever du tandlægeskræk, så erkend din angst og fortæl os om den. Det er bestemt ikke ualmindeligt, at være bange for at gå til tandlæge, og Tandklinikken Kongensgade 13 er vandt til at behandle patienter med endda meget stor tandlægeskræk.

​De bedste måder at overvinde tandlægeskrækken er gennem samtale, tillid og langsom, tålmodig tilvænning, hvor du bliver tryg ved tandlæge og behandling. Det tager tid, men den tid er vi mere end villige til at bruge, for det er et spørgsmål om din sundhed.

Vi sørger altid for en grundig information om behandlingernes indhold og varighed. Hvis du ønsker en pause undervejs i en behandling for at sunde dig, så får du naturligvis det.

I dag kan al tandbehandling foretages smertefrit ved hjælp af lokalbedøvelse eller narkose. Det er særligt en hjælp for dig, der lider af tandlægeskræk.

Kontakt os

Tandklinikken Kongensgade 13

Tandklinikken Kongensgade 13

At holde tænder rene og sunde ved de fleste. Derfor er det er vigtigt at få tænder og tandkød tjekket regelmæssigt, så problemer kan tages i opløbet og behandles, inden de får mulighed for at udvikle sig.

Hos Tandklinikken Kongensgade i Esbjerg får du en grundig og professionel behandling til fornuftige priser. Tandlæge Saad Fadhl samt vores team tager altid godt imod dig i en afslappende og hyggelig atmosfære. Vi vil gerne gøre din tandbehandling til en god og positiv oplevelse.